Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken6 artikelen
1 artikel
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Nicklaus SophieCentre des Sciences du Goût et de l'Alimentation, INRAGeverifieerd e-mailadres voor dijon.inra.fr
- Samantha J CatonLecturer in Public HealthGeverifieerd e-mailadres voor sheffield.ac.uk
- Helene ReinbachAssociate Professor, Public HealthGeverifieerd e-mailadres voor plan.aau.dk
- Marion HetheringtonProfessor Emerita Biopsychology, School of Psychology, University of LeedsGeverifieerd e-mailadres voor leeds.ac.uk
- Christian MølgaardUniversity of CopenhagenGeverifieerd e-mailadres voor nexs.ku.dk
- Michael Bom FrøstDepartment of Food Science, University of CopenhagenGeverifieerd e-mailadres voor food.ku.dk
- Gorm GabrielsenCopenhagen Business SchoolGeverifieerd e-mailadres voor cbs.dk
- Mary HayhoeProfessor of Psychology, University of Texas AustinGeverifieerd e-mailadres voor utexas.edu
- Leif SkibstedProfessor of Food Chemistry, University of CopenhagenGeverifieerd e-mailadres voor food.ku.dk
- Pam Blundell-BirtillAssociate Professor, School of Psychology, University of LeedsGeverifieerd e-mailadres voor leeds.ac.uk
- Sulmont-RosséCentre des Sciences du Goût et de l'AlimentationGeverifieerd e-mailadres voor inra.fr
- Mats J OlssonProfessor of Experimental PsychologyGeverifieerd e-mailadres voor ki.se
- Davide BallabioUniversità degli Studi di Milano - BicoccaGeverifieerd e-mailadres voor unimib.it
- Maurice PtitoProfessor in visual neuroscience, Université de MontrealGeverifieerd e-mailadres voor umontreal.ca
- Peder WolkoffNational Research Centre for the Working Environment - pwo@nrcwe.dkGeverifieerd e-mailadres voor nrcwe.dk