Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken3 artikelen
0 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Mahmoud sheikh-zeinoddinAssociate professor in Food Science-BiotechnologyGeverifieerd e-mailadres voor cc.iut.ac.ir
- Mahdi Kadivar, Ph.D.Professor of Food Science, Isfahan University of Technology (IUT)Geverifieerd e-mailadres voor iut.ac.ir
- Mohammad ShahediProfessor of Food science and technology. Isfahan University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor cc.iut.ac.ir
- Milad FathiAssociate Professor; Department of Food Science and Technology, Isfahan University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor iut.ac.ir
- Aryou EmamifarAssociate professor of Food Science and Technology, Bu-Ali Sina UniversityGeverifieerd e-mailadres voor basu.ac.ir
- Hamidreza AghaeiResearch Associate, University of WindsorGeverifieerd e-mailadres voor uwindsor.ca
- Shokouh AhmadiUniversity of CalgaryGeverifieerd e-mailadres voor ucalgary.ca
- Ali A. Ensafi1- Isfahan University of Technology, Isfahan, Iran; 2-Adjunct Professor, University of ArkansasGeverifieerd e-mailadres voor iut.ac.ir
- Maryam MirlohiIsfahan University of Medical SciencesGeverifieerd e-mailadres voor hlth.mui.ac.ir
- Ravinder Nagpal, MSc, PhDThe Gut Biome Lab, Dept. of Health, Nutrition, and Food Sciences, Florida State UniversityGeverifieerd e-mailadres voor fsu.edu
- Hariom Yadav, MSc, PhDDirector, USF Center for Microbiome Research, Associate Professor of Neurosurgery and Brain RepairGeverifieerd e-mailadres voor usf.edu
- Shaohua WangOhio UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ohio.edu
- Safoura Akbari-AlavijehIsfahan University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor ag.iut.ac.ir
- Hamidreza RahmaniEmeritus Professor of Animal Physiology, Isfahan University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor iut.ac.ir
- Qi ZhangOil Crops Research InstituteGeverifieerd e-mailadres voor caas.cn