Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken9 artikelen
6 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Alejandro G. MarangoniUniversity of GuelphGeverifieerd e-mailadres voor uoguelph.ca
- Shai BarbutProfessor of Food Science, University of GuelphGeverifieerd e-mailadres voor uoguelph.ca
- Maya Davidovich-PinhasAssociate Prof. Faculty of Biotechnology and Food Engineering, Technion, IsraelGeverifieerd e-mailadres voor technion.ac.il
- John DutcherProfessor of Physics, University of Guelph, CanadaGeverifieerd e-mailadres voor uoguelph.ca
- Jochen WeissUniversity of HohenheimGeverifieerd e-mailadres voor uni-hohenheim.de
- Erica PensiniUniversity of GuelphGeverifieerd e-mailadres voor uoguelph.ca
- Tatianna MarshallMASc Candidate, University of GuelphGeverifieerd e-mailadres voor uoguelph.ca
- Carla Di MattiaDepartment of Bioscience and Technology for Agriculture, Food and Environment, University of TeramoGeverifieerd e-mailadres voor unite.it
- Vladimir LadizhanskyProfessor of Biophysics, University of GuelphGeverifieerd e-mailadres voor uoguelph.ca
Volgen
Andrew J. Gravelle
Department of Food Science and Technology, University of California, Davis
Geverifieerd e-mailadres voor ucdavis.edu - Homepage