Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken10 artikelen
4 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Anil PanghalCCS Haryana Agricultural University, HisarGeverifieerd e-mailadres voor hau.ac.in
- Dr. Giridhar GoudarBiochem Research & Testing Laboratory, Dharwad, IndiaGeverifieerd e-mailadres voor biochemdwd.com
- SL KothariDistinguished Professor and Vice President, ASTIF, Amity University Rajasthan, JaipurGeverifieerd e-mailadres voor jpr.amity.edu
- Idrees Ahmed WaniDepartment of Food Science and Technology, University of Kashmir, Hazratbal, Srinagar, IndiaGeverifieerd e-mailadres voor uok.edu.in
- Adil GaniUniversity of Kashmir, Rutgers University, Nj, USA, Cornell University, Ithaca NYC USAGeverifieerd e-mailadres voor uok.edu.in
- Jaspreet Singh, PhDProfessor at School of Food and Advanced Technology, Massey University, NZGeverifieerd e-mailadres voor massey.ac.nz
- Cristina M. RosellUniversity of ManitobaGeverifieerd e-mailadres voor umanitoba.ca
- Ali Abas WaniCentre for Food & Life Sciences, Technical University of Munich, GermanyGeverifieerd e-mailadres voor ivv.fraunhofer.de
- SolahMurdoch UniversityGeverifieerd e-mailadres voor murdoch.edu.au
- Dr. Himjyoti DuttaAssistant Professor, Department of Food Technology, Mizoram UniversityGeverifieerd e-mailadres voor mzu.edu.in
- Longvah TNational Institute of Nutrition
- Dr. Vinod Singh Gour, Associate Profe...Regional Institute of Education Mysore
Volgen
Dr. Paras Sharma
Associate Professor & Head, Deptt. of Food Technology, Mizoram University (A Central University)
Geverifieerd e-mailadres voor mzu.edu.in - Homepage