Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken32 artikelen
70 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Takao NaganoDepartment of Food Science, Ishikawa Prefectural UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ishikawa-pu.ac.jp
- Nan YangHubei University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor hbut.edu.cn
- Makoto Takemasa東京電機大学Geverifieerd e-mailadres voor physics.soft-matter.org
- Rungnaphar PongsawatmanitAssociate Professor of Food Engineering, Department of Product Development, Kasetsart UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ku.ac.th
- Ian NortonProfessor of Chemical Engineering, University of BirminghamGeverifieerd e-mailadres voor bham.ac.uk
- Yiping CaoMassachusetts Institute of Technology, ETH ZurichGeverifieerd e-mailadres voor mit.edu
- Kenji KubotaGunma UniversityGeverifieerd e-mailadres voor gunma-u.ac.jp
- Kurt DragetGeverifieerd e-mailadres voor ntnu.no
- Kao WuProfessor, Hubei University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor mail.hbut.edu.cn
- olayide lawalProfessor of Industrial Chemistry, Federal University Oye Ekiti, NigeriaGeverifieerd e-mailadres voor fuoye.edu.ng
- Seyed Mohammad Ali RazaviDepartment of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad, IranGeverifieerd e-mailadres voor um.ac.ir