Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken2 artikelen
5 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Seyed Hadi RazaviProfessor of Food Bioprocess Engineering, University of TehranGeverifieerd e-mailadres voor ut.ac.ir
- Mahmoud OmidProfessor, University of TehranGeverifieerd e-mailadres voor ut.ac.ir
- Ashkan MadadlouSenior Lecturer, University College Cork (UCC)Geverifieerd e-mailadres voor ucc.ie
- Shima YousefiDepartment of Food Science and Engineering, Islamic Azad University, Science and Research BranchGeverifieerd e-mailadres voor ut.ac.ir
- Mehdi FarhoodiDepartment of Food Science and Technology, Shahid Beheshti University of Medical SciencesGeverifieerd e-mailadres voor sbmu.ac.ir
- Seyed Mohammad Taghi GharibzahediInstitute of Materials Science, Universität KielGeverifieerd e-mailadres voor tf.uni-kiel.de
- mina farziFood science and technology, university of tehranGeverifieerd e-mailadres voor ut.ac.ir
- Ali Akbar SabouryDistinguished Professor of Biophysical Chemistry, University of TehranGeverifieerd e-mailadres voor ut.ac.ir
- Yadollah YaminiProfessor of Analytical Chemistry, Tarbiat Modares UniversityGeverifieerd e-mailadres voor modares.ac.ir
- Mohammadamin MohammadifarNational Food Institute, Technical University of Denmark