Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken1 artikel
0 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Mohammad ShahediProfessor of Food science and technology. Isfahan University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor cc.iut.ac.ir
- Ali NasirpourAssociate Professor of Food Science, Isfahan University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor cc.iut.ac.ir
- Sara (Somayeh) Taghian DinaniUniversity of Missouri-ColumbiaGeverifieerd e-mailadres voor umsystem.edu
- Nafiseh SoltanizadehAssociate Professor of Food Science, College of Agriculture, Isfahan University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor cc.iut.ac.ir
- Alireza Mousakhani GanjehLAQV-Requimte, University of Aveiro; University of PortoGeverifieerd e-mailadres voor ua.pt
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesGeverifieerd e-mailadres voor gau.ac.ir
- Behzad AbbasnezhadDepartment of Food Science and Technology, Isfahan University of Technology, IranGeverifieerd e-mailadres voor ag.iut.ac.ir
- Mahdi KashaninejadProfessor of Food Process Eng., Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural ResourcesGeverifieerd e-mailadres voor gau.ac.ir
- Maryam Khakbaz HeshmatiUniversity of TabrizGeverifieerd e-mailadres voor tabrizu.ac.ir
- faramarz TalatiUniversity of TabrizGeverifieerd e-mailadres voor tabrizu.ac.ir
- Hejazi M AProfessor of Food Biotechnology, Agricultural Biotechnology Research Institute of IranGeverifieerd e-mailadres voor abrii.ac.ir
- Saadi Gharib-BibalanPh.DGeverifieerd e-mailadres voor ag.iut.ac.ir
- Sabihe Soleimanian-ZadProfessor of Food Microbiology at Isfahan University of Technology,Isfahan,Iran
Volgen
Nasser Hamdami
Department of Food Science and Technology, Isfahan University of Technology, Iran
Geverifieerd e-mailadres voor iut.ac.ir - Homepage