Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken39 artikelen
13 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Amaia Iriondo De HondSección Departamental de Nutrición y Ciencia de los Alimentos (Veterinaria), Universidad ComplutenseGeverifieerd e-mailadres voor ucm.es
- Nieves CorzoProfesora de Investigación CIAL (CSIC-UAM)Geverifieerd e-mailadres voor csic.es
- Jose Manuel Silván JiménezInstituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL, CSIC-UAM)Geverifieerd e-mailadres voor csic.es
- Villamiel MInvestigadora Científica CSICGeverifieerd e-mailadres voor csic.es
- Beatriz Fernández GómezInvestigadora en Ciencias de la AlimentaciónGeverifieerd e-mailadres voor csic.es
- Miguel Herrero (ORCID 0000-0002-72...Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL, CSIC-UAM)Geverifieerd e-mailadres voor csic.es
- Elena IbanezProfesora de Investigación del CSICGeverifieerd e-mailadres voor csic.es
- Maria A. Martin-CabrejasUniversidad Autónoma de MadridGeverifieerd e-mailadres voor uam.es
- Antonia MontillaCientífico Titular. Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación CIAL (CSIC-UAM)Geverifieerd e-mailadres voor csic.es
- F. Javier MorenoResearch Scientist, Institute of Food Science Research, CIAL (CSIC-UAM)Geverifieerd e-mailadres voor csic.es
- Miguel Rebollo-HernanzInstituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (ROR 04dgb8y52), UAM, Madrid, SPAINGeverifieerd e-mailadres voor uam.es
- Raquel AbaloUniversidad Rey Juan CarlosGeverifieerd e-mailadres voor urjc.es
- Katarzyna WrobelChemistry Department, University of Guanajuato, MexicoGeverifieerd e-mailadres voor ugto.mx
- Kazimierz WróbelUniversidad de GuanajuatoGeverifieerd e-mailadres voor ugto.mx
- Francisco J. MoralesScientific Researcher, Spanish National Research CouncilGeverifieerd e-mailadres voor ictan.csic.es
- Claudia Luevano-ContrerasUniversidad de GuanajuatoGeverifieerd e-mailadres voor ugto.mx
- MARTA MESIAS GARCIAUniversidad Complutense de Madrid. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición-CSICGeverifieerd e-mailadres voor ucm.es
- Vincenzo FoglianoProf Food Quality Design at University of WageningenGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- Adriana Maite Fernández-FernándezDepartamento de Ciencia y Tecnología de Alimentos, Facultad de Química, Universidad de la República, UruguayGeverifieerd e-mailadres voor fq.edu.uy
- María Dolores Mesa GarcíaProfesor titular de Bioquímmica y Biología Molecular, Universidad de GranadaGeverifieerd e-mailadres voor ugr.es