Mijn eigen profiel maken
Medeauteurs
- Arash KoochekiFerdowsi University of MashhadGeverifieerd e-mailadres voor um.ac.ir
- Fataneh BehrouzianGeverifieerd e-mailadres voor mail.um.ac.ir
- seyed Ali MortazaviFerdowsi University of MashhadGeverifieerd e-mailadres voor ferdowsi.um.ac.ir
- ali alghoonehFood Hydrocolloids Research Centre, Department of Food Science and Technology, Ferdowsi UniversityGeverifieerd e-mailadres voor mail.um.ac.ir
- Toktam Mohammadi MoghaddamNeyshabur University Of Medical SciencesGeverifieerd e-mailadres voor nums.ac.ir
- Asad Mohammad AminiDept. of Food Science & Engineering, Faculty of Agriculture, University of Kurdistan, Sanandaj, IranGeverifieerd e-mailadres voor uok.ac.ir
- Bahareh EmadzadehResearch Institute of Food Science and TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor rifst.ac.ir
- Ali RafeResearch Institute of Food siceince and TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor rifst.ac.ir
- Reza FarhooshFerdowsi University of MashhadGeverifieerd e-mailadres voor um.ac.ir
- Sara Naji-TabasiResearch Institute of Food Science and TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor rifst.ac.ir
- seyed mahmoud mousaviFerdowsi University of MashhadGeverifieerd e-mailadres voor um.ac.ir
- Mohebbat MohebbiProfessor in Ferdowsi University of MashhadGeverifieerd e-mailadres voor um.ac.ir
- Fakhri shahidiProfessorGeverifieerd e-mailadres voor um.ac.ir
- Masoud TaghizadehFerdowsi University of MashhadGeverifieerd e-mailadres voor um.ac.ir
- Fakhreddin SalehiAssociate Professor of Food Process Engineering, Bu-Ali Sina University, Hamedan, Iran.Geverifieerd e-mailadres voor basu.ac.ir
- Mohammad Ali HesarinejadResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST)Geverifieerd e-mailadres voor rifst.ac.ir
- Dina ShahrampourAssistant professor, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), IranGeverifieerd e-mailadres voor rifst.ac.ir
- Mohammad B. Habibi NajafiProfessor of Food Microbiology/Biotechnology, Ferdowsi University of MashhadGeverifieerd e-mailadres voor um.ac.ir
- aram bostanResearch Institute of Food Science &Technology (RIFST)Geverifieerd e-mailadres voor rifst.ac.ir
- Milad FathiAssociate Professor; Department of Food Science and Technology, Isfahan University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor iut.ac.ir
Volgen
Seyed Mohammad Ali Razavi
Department of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad, Iran
Geverifieerd e-mailadres voor um.ac.ir - Homepage