Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken0 artikelen
1 artikel
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Alireza Mousakhani GanjehLAQV-Requimte, University of Aveiro; University of PortoGeverifieerd e-mailadres voor ua.pt
- Anubhav Pratap-SinghAssoc. Professor & Director, BC Food & Beverage Innovation Centre, University of British ColumbiaGeverifieerd e-mailadres voor ubc.ca
- Parisa SharifianUniversity of PaduaGeverifieerd e-mailadres voor studenti.unipd.it
- Reza Esmaeilzadeh kenariProfessor,Sari Agricultural Sciences & Natural Resources UniversityGeverifieerd e-mailadres voor sanru.ac.ir
- Azadeh NilghazMonash/Deakin UniversityGeverifieerd e-mailadres voor monash.edu
- Nafiseh SoltanizadehAssociate Professor of Food Science, College of Agriculture, Isfahan University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor cc.iut.ac.ir
- Yigong GuoUBC · Faculty of Land and Food SystemsGeverifieerd e-mailadres voor ubc.ca
- Mohammad ShahediProfessor of Food science and technology. Isfahan University of TechnologyGeverifieerd e-mailadres voor cc.iut.ac.ir
- Mahdi Kadivar, Ph.D.Professor of Food Science, Isfahan University of Technology (IUT)Geverifieerd e-mailadres voor iut.ac.ir
- Ronit MandalAssistant Professor, Indian Institute of Technology, Kharagpur, IndiaGeverifieerd e-mailadres voor agfe.iitkgp.ac.in
- Soraya ShafiekhaniCornell UniversityGeverifieerd e-mailadres voor cornell.edu
- Artur WiktorWarsaw University of Life SciencesGeverifieerd e-mailadres voor sggw.pl
- Amin Mousavi KhaneghahDepartment of Fruit and Vegetable Product Technology, Prof. Wacław Dąbrowski Institute ofGeverifieerd e-mailadres voor ibprs.pl
- Farzaneh NasrollahzadehPh.D. in Food BiophysicsGeverifieerd e-mailadres voor uoguelph.ca
- Farahnaz FathordoobadyPhD of Food ScienceGeverifieerd e-mailadres voor ubc.ca