Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken13 artikelen
4 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Volker HeinzDILGeverifieerd e-mailadres voor dil-ev.de
- Stefan ToepflProfessor, Osnabrueck University of Applied SciencesGeverifieerd e-mailadres voor hs-osnabrueck.de
- Sergiy SmetanaSustainability Expert, Head of department, Prof. Dr., DIL e.V., TiHoGeverifieerd e-mailadres voor dil-ev.de
- Anna-Sophie StüblerDIL German Institute for Food Technologies e.V.Geverifieerd e-mailadres voor dil-ev.de
- Alexander MathysProfessor of Sustainable Food Processing, ETH ZurichGeverifieerd e-mailadres voor hest.ethz.ch
- Indrawati OeyUniversity of OtagoGeverifieerd e-mailadres voor otago.ac.nz
- ann van loeyProfessor Food Technology, KU LeuvenGeverifieerd e-mailadres voor kuleuven.be
- Tara GrauwetAssociate Professor KU LeuvenGeverifieerd e-mailadres voor kuleuven.be
- Tomas BolumarMax Rubner InstituteGeverifieerd e-mailadres voor mri.bund.de
- Avi ShpigelmanAssociate Professor, Technion- IITGeverifieerd e-mailadres voor tx.technion.ac.il
- Oleksii ParniakovElea GmbHGeverifieerd e-mailadres voor elea-technology.com
- Andreas JuadjurLebensmittelchemiker Dr. rer. nat., Deutsches Institut für LebensmitteltechnikGeverifieerd e-mailadres voor dil-ev.de
- Tuba EsatbeyogluProfessor at Leibniz University HannoverGeverifieerd e-mailadres voor lw.uni-hannover.de
- Hendrickx MarcKU LeuvenGeverifieerd e-mailadres voor biw.kuleuven.be
- Biniam KebedeSenior Lecturer in Food Science, University of OtagoGeverifieerd e-mailadres voor otago.ac.nz