Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken16 artikelen
2 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Pablo DebenedettiProfessor of Chemical and Biological Engineering, Princeton UniversityGeverifieerd e-mailadres voor princeton.edu
- Biman BagchiIndian Institute for Science, Bangalore, INDIAGeverifieerd e-mailadres voor iisc.ac.in
- Mikhail A. AnisimovDistinguished University Professor Emeritus, University of Maryland, College ParkGeverifieerd e-mailadres voor umd.edu
- Jeremy C. PalmerUniversity of HoustonGeverifieerd e-mailadres voor uh.edu
- Mantu SantraIndian Institute of Technology, GoaGeverifieerd e-mailadres voor iitgoa.ac.in
- Fausto MartelliSenior Research Scientist & Senior Inventor, IBM Research EuropeGeverifieerd e-mailadres voor ibm.com
- Athanassios Z PanagiotopoulosSusan Dod Brown Professor of Chemical and Biological Engineering, Princeton Univ.Geverifieerd e-mailadres voor princeton.edu
- Chantal ValerianiUniversidad Complutense de Madrid, SpainGeverifieerd e-mailadres voor ucm.es
- Jose Luis F. AbascalUniversidad Complutense de MadridGeverifieerd e-mailadres voor quim.ucm.es
- Frédéric CaupinInstitut Lumière Matière, Université Claude Bernard Lyon 1Geverifieerd e-mailadres voor univ-lyon1.fr
- Amir Haji-AkbariAssistant Professor, Department of Chemical and Environmental Engineering, Yale UniversityGeverifieerd e-mailadres voor yale.edu
- Roberto CarRalph W Dornte Professor in Chemistry, Princeton University Geverifieerd e-mailadres voor princeton.edu
- Biman JanaIACSGeverifieerd e-mailadres voor iacs.res.in
- Y. Elia AltabetResearcher, 3M CompanyGeverifieerd e-mailadres voor alumni.princeton.edu
- Sang Beom KimGraduate Student, Princeton UniversityGeverifieerd e-mailadres voor princeton.edu
- Saikat BanerjeeUniversity of ChicagoGeverifieerd e-mailadres voor uchicago.edu
- Paul PudneyScience Leader, Unilever R&D BW & PCGeverifieerd e-mailadres voor unilever.com
- Massimo G NoroUKRI STFCGeverifieerd e-mailadres voor stfc.ac.uk
- Rigoberto HernandezProfessor of Chemistry, Johns Hopkins UniversityGeverifieerd e-mailadres voor jhu.edu