Mijn eigen profiel maken
Medeauteurs
Leon GorrisPhD UnileverGeverifieerd e-mailadres voor unilever.com
Jeroen HugenholtzHoogleraar Industriele Moleculaire Microbiologie, Uiversiteit van AmsterdamGeverifieerd e-mailadres voor corbion.com
Willem M de VosProfessor @ Microbiology Wageningen Netherlands @Helsinki FinlandGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
Bas TeusinkProfessor of Systems Biology, VU University AmsterdamGeverifieerd e-mailadres voor vu.nl
Marcel ZwieteringProfessor of Food Microbiology, Wageningen UniversityGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
Douwe MolenaarVU University AmsterdamGeverifieerd e-mailadres voor vu.nl
Poolman BHoogleraar Biochemie, Universiteit van GroningenGeverifieerd e-mailadres voor rug.nl
Jos BoekhorstWageningen UniversityGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
Irma van RijswijckScientist at CSK Food EnrichmentGeverifieerd e-mailadres voor cskfood.com
B van den BogertBaseClearGeverifieerd e-mailadres voor baseclear.nl
Anita R. LinnemannAssociate Professor, Food Quality & Design, Wageningen UniversityGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
Maciej SpusWageningen Univ. AlumniGeverifieerd e-mailadres voor aalto.fi
O.P. KuipersUniversity of GroningenGeverifieerd e-mailadres voor rug.nl
Michiel WelsNIZO food researchGeverifieerd e-mailadres voor nizo.com
Hein J F van ValenbergWageningen UniversityGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
Sarn SettachaimongkonLecturer of Food Technology, Faculty of Science, Chulalongkorn University, ThailandGeverifieerd e-mailadres voor chula.ac.th
Oscar van MastrigtWageningen University & ResearchGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
teun boekhoutCBS Fungal Biodiversity CentreGeverifieerd e-mailadres voor cbs.knaw.nl
Sacha van HijumAssociate Professor bacterial (meta)genomics groupGeverifieerd e-mailadres voor cmbi.ru.nl
Remco KortProfessor Microbial Genomics, VU University AmsterdamGeverifieerd e-mailadres voor tno.nl
Eddy J. Smid
Professor of Food Microbiology, Laboratory of Food Microbiology, Wageningen University
Geverifieerd e-mailadres voor wur.nl