Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken95 artikelen
57 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Jose Manuel Lorenzo RodriguezCentro Tecnologico de la CarneGeverifieerd e-mailadres voor ceteca.net
- Paulo Eduardo Sichetti MunekataMeat Technology Center of GaliciaGeverifieerd e-mailadres voor ceteca.net
- Paulo Cezar Bastianello CampagnolProfessor da Universidade Federal de Santa MariaGeverifieerd e-mailadres voor ufsm.br
- Eva María Santos LópezUniversidad Autónoma del Estado de HidalgoGeverifieerd e-mailadres voor uaeh.edu.mx
- Marco Antonio TrindadeProfessor Associado, Departamento de Engenharia de Alimentos, Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos (FZEA), UniversidGeverifieerd e-mailadres voor usp.br
- Gabriele RocchettiUniversità Cattolica del Sacro CuoreGeverifieerd e-mailadres voor unicatt.it
- Aristide MaggiolinoUniversità degli studi di Bari "A. Moro" Dipartimento di Medicina VeterinariaGeverifieerd e-mailadres voor uniba.it
- Igor TomasevicUniversity of Belgrade, German Institute of Food Technologies (DIL),Geverifieerd e-mailadres voor dil-ev.de
- Pasquale De PaloDipartimento di Medicina Veterinaria - Università di Bari A. MoroGeverifieerd e-mailadres voor uniba.it
- Luigi LuciniUniversità Cattolica Sacro CuoreGeverifieerd e-mailadres voor unicatt.it
- Andrea Carla da Silva BarrettoProfessor de Tecnologia de Carnes e Desenvolivmento de Produtos, UnespGeverifieerd e-mailadres voor ibilce.unesp.br
- Sonia FonsecaQuadram InstituteGeverifieerd e-mailadres voor quadram.ac.uk
- Anderson S. Sant'AnaDepartment of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of CampinasGeverifieerd e-mailadres voor unicamp.br
- Benjamin M. BohrerThe Ohio State UniversityGeverifieerd e-mailadres voor osu.edu
- Márcio Vargas-RamellaProfessor Universidade do Estado de Santa Catarina - UDESCGeverifieerd e-mailadres voor udesc.br
- Patricia Gullón EstévezGeverifieerd e-mailadres voor uvigo.es
- Inmaculada FrancoCatedrática Tecnología de AlimentosGeverifieerd e-mailadres voor uvigo.es
- Daniel Franco RuizInvestigador Centro Tecnologico de la CarneGeverifieerd e-mailadres voor ceteca.net
- Camila Bis-SouzaIBILCE/UNESPGeverifieerd e-mailadres voor unesp.br
- Mª Victoria Sarries MartinezProfesora de Producción Animal, Universidad Pública de NavarraGeverifieerd e-mailadres voor unavarra.es