Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken25 artikelen
7 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Xiaobo zoujiangsu universityGeverifieerd e-mailadres voor ujs.edu.cn
- David Julian McClementsUniversity of MassachusettsGeverifieerd e-mailadres voor foodsci.umass.edu
- Li ZhihuaJiangsu UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ujs.edu.cn
- Y.L Ding, Yulong Ding, Y. DingLeeds university, imperial college, Birmingham university, university of science and technologyGeverifieerd e-mailadres voor bham.ac.uk
- Nick ParkerProfessor, School of Mathematics, Statistics & Physics, Newcastle UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ncl.ac.uk
- Yun Yun GongProfessor of Food Safety and Global Health, University of LeedsGeverifieerd e-mailadres voor leeds.ac.uk
- Valerie PinfieldProfessor of Ultrasonics and Complex Materials, Loughborough UniversityGeverifieerd e-mailadres voor lboro.ac.uk
- Greg JonesMcKinsey & Co.Geverifieerd e-mailadres voor mckinsey.com
- Nicholas WatsonProfessor of Artificial Intelligence in Food, University of LeedsGeverifieerd e-mailadres voor leeds.ac.uk
- Brent S. MurrayProfessor of Food Colloids, University of LeedsGeverifieerd e-mailadres voor leeds.ac.uk
- Zachary James GloverArla FoodsGeverifieerd e-mailadres voor arlafoods.com
- Michael RappoltProfessor of Lipid Biophysics, School of Food Science & Nutrition, University of LeedsGeverifieerd e-mailadres voor leeds.ac.uk
- Marjorie Ladd-ParadaKTH/Stockholm UniversityGeverifieerd e-mailadres voor kth.se
- Stephen P MorganProfessor of Biomedical Engineering, University of NottinghamGeverifieerd e-mailadres voor nottingham.ac.uk
- Mathew James FrancisUniversity of LeedsGeverifieerd e-mailadres voor leeds.ac.uk
- Oliver HarlenApplied MathematicsGeverifieerd e-mailadres voor leeds.ac.uk
- Matt GoldingProfessor of Food Colloids, Massey UniversityGeverifieerd e-mailadres voor massey.ac.nz
- Ulf AndersenArla Foods ambaGeverifieerd e-mailadres voor arlafoods.com
- Jianshe ChenProfessorGeverifieerd e-mailadres voor zjgsu.edu.cn
- Lars JeukenProfessor of Biophysical ChemistryGeverifieerd e-mailadres voor lic.leidenuniv.nl
Volgen
Megan J Povey
Professor of Food Physics, University of Leeds
Geverifieerd e-mailadres voor food.leeds.ac.uk - Homepage