Mijn eigen profiel maken
Medeauteurs
- Marcel ZwieteringProfessor of Food Microbiology, Wageningen UniversityGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- Alphons VoragenEmeritus Professor of Food ScienceGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- Gerhard de RuiterWageningen University & ResearchGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- Willem M de VosProfessor @ Microbiology Wageningen Netherlands @Helsinki FinlandGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- jaap visserGeverifieerd e-mailadres voor cbs.knaw.nl
- Monique de NijsResearcher and Business Developper, RIKILT Wageningen URGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- O.P. KuipersUniversity of GroningenGeverifieerd e-mailadres voor rug.nl
- Timmerman HMGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- matthijs dekkerWageningen UniversityGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- Hans van EgmondRIVM RIKILT RetiredGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- Ana Isabel de Almeida CostaPrincipal Research Associate - Investigador FCT 2015, Católica-Lisbon School of Business andGeverifieerd e-mailadres voor ucp.pt
- Maria DapkeviciusUniversity of the AzoresGeverifieerd e-mailadres voor uac.pt
- Jeroen HugenholtzHoogleraar Industriele Moleculaire Microbiologie, Uiversiteit van AmsterdamGeverifieerd e-mailadres voor corbion.com
- Fabienne GuillonINRAEGeverifieerd e-mailadres voor inrae.fr
- Leon GorrisPhD UnileverGeverifieerd e-mailadres voor unilever.com
- Harsi Dewantari KusumaningrumProfessor in Food Microbiology, IPB UniversityGeverifieerd e-mailadres voor apps.ipb.ac.id
- fons voragenEmer. Professor Food Chemistry Wageningen UniversityGeverifieerd e-mailadres voor wur.nl
- Arie HavelaarUniversity of Florida, GainesvilleGeverifieerd e-mailadres voor ufl.edu
- Robert A SamsonWesterdijk Fungal Biodiversity InstituteGeverifieerd e-mailadres voor westerdijkinstitute.nl
- Herman PhaffProfessor, Food Science & Technology, University of California-DavisGeverifieerd e-mailadres voor ucdavis.edu
Volgen
F.M. Rombouts
Professor of food microbiology, Wageningen University
Geen geverifieerd e-mailadres