Mijn eigen profiel maken
Openbare toegang
Alles bekijken127 artikelen
107 artikelen
beschikbaar
niet beschikbaar
Op basis van financieringsmachtigingen
Medeauteurs
- Hui CaoUniversity of VigoGeverifieerd e-mailadres voor uvigo.es
- Jesus Simal-GandaraHighly-Cited Researcher at University of VigoGeverifieerd e-mailadres voor uvigo.es
- Daglia MariaUniversity of Naples Federico IIGeverifieerd e-mailadres voor unina.it
- Guoyin KaiZhejiang Chinese Medical UniversityGeverifieerd e-mailadres voor zcmu.edu.cn
- Xiaobo zoujiangsu universityGeverifieerd e-mailadres voor ujs.edu.cn
- Mingfu WangShenzhen UniversityGeverifieerd e-mailadres voor szu.edu.cn
- Miguel Ángel Prieto Lage (ORCID:000...University of VigoGeverifieerd e-mailadres voor uvigo.es
- Esra Capanogluİstanbul Teknik ÜniversitesiGeverifieerd e-mailadres voor itu.edu.tr
- Battino MaurizioUniversità Politecnica delle Marche, Jiangsu University, Universidad Europea del AtlanticoGeverifieerd e-mailadres voor univpm.it
- Mohamed A FaragCairo University , Department of PharmacognosyGeverifieerd e-mailadres voor cu.edu.eg
- Prof. Dr Haroon KhanDepartment of Pharmacy, Abdul Wali Khan University MardanGeverifieerd e-mailadres voor awkum.edu.pk
- Rosa TundisResearcher at Department of Pharmacy, Health and Nutritional Science, University of CalabriaGeverifieerd e-mailadres voor unical.it
- Li ZhihuaJiangsu UniversityGeverifieerd e-mailadres voor ujs.edu.cn
- Wai San CheangUniversity of MacauGeverifieerd e-mailadres voor um.edu.mo
- Francesca GiampieriUniversidad Europea del Atlantico; Polytechnic University of MarcheGeverifieerd e-mailadres voor uneatlantico.es
- Laura CornaraProfessore di Botanica, Università di GenovaGeverifieerd e-mailadres voor dipteris.unige.it
- Paz OteroJunior Group Leader. AA1 University of Vigo, SpainGeverifieerd e-mailadres voor uvigo.es
- Delmas DominiqueUniversité de Bourgogne, Centre de Recherche Inserm 1231 "Lipides, Nutrition, Cancers"Geverifieerd e-mailadres voor u-bourgogne.fr
- Quiles JLUniversidad de Granada. Instituto de Nutrición y Tecnología de los Alimentos "José Mataix VerdúGeverifieerd e-mailadres voor ugr.es
- Milen I. GeorgievProfessor of Biotechnology, Institute of Microbiology, Bulgarian Academy of SciencesGeverifieerd e-mailadres voor microbio.bas.bg